首頁 Index‎ > ‎瘋功偉業‎ > ‎

2006年愛笑合照

張貼者:2011年1月26日 上午8:42周華成   [ 已更新 2011年1月26日 上午8:45 ]

We will be back with more people and more hearty laughter next year because we beleive the value of laughing for no reason. With constant and periodical practising of laughter yoga in the group our optimistic neurons will be more strongly connected and muscles of laughing will be more powerful. 
相約明年再見。我們的笑友都是很有福氣的,能夠體認到「快樂」不假外求,「笑」就對了,經由「俱樂部」的團體形式和「持久的」練習,我們的腦部的「樂觀神經元」彼此連結更穩固,我們身體的「笑的肌肉群」更強健。樂觀自信的人生態度就這樣慢慢建立了。

ą
2006.png
(768k)
周華成,
2011年1月26日 上午8:44
Comments